Κυριάκος Χατζησωτηρίου - Certified Management Consultant (CMC)

Τομείς Εξειδίκευσης:

Επιχειρηματικά Σχέδια, Οικονομοτεχνικές Μελέτες Βιωσιμότητας, Πλάνα Μάρκετινγκ, Διαδικτυακό (online) Μάρκετινγκ, Βελτίωση Επιχειρηματικής Επίδοσης, Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα - Σχέδια Επιχορηγήσεων, Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ευκαιρίες Επιδότησης

Διαθέτω μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη επιχειρήσεων για εξασφάλιση επιδοτήσεων, μέσα από συνχρηματοδοτούμενα προγράμματα που εξαγγέλονται από τις διάφορες υπηρεσίες του κράτους.  Ενημερωθείτε για τα 'ανοικτά' προγράμματα επιδότησης και επικοινωνήστε μαζί μου για εξατομικευμένη καθοδήγηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάντηση Γνωριμίας

Επικοινωνήστε μαζί μου για να διευθετήσουμε μια συνάντηση γνωριμίας. Χωρίς κόστος, χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση. Θα μου πείτε τις σκέψεις σας και τα πλάνα σας για το μέλλον και θα σας καθοδηγήσω σε σχέση με εναλλακτικές προσεγγίσεις και ευκαιρίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εξειδίκευση

Εξειδίκευση

Επιδοτήσεις

Επιδοτήσεις

Συνάντηση

Συνάντηση

Επιχειρηματικό Πλάνο | Κατασκευαστικός Τομέας

Η εταιρεία Tiger Steel Structures Ltd αποφάσισε να χαράξει καινούρια στρατηγική για αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών από την οικονομική κρίση.

Ετοίμασα για την εταιρεία ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό πλάνο το οποίο πρότεινε συγκεκριμένες στρατηγικές και τακτικές οργάνωσης, λειτουργίας, οικονομικής διαχείρισης, μάρκετινγκ και πωλήσεων. Ως αποτέλεσμα της υλοποίησής του, η εταιρεία εξακολουθεί να δραστηριοποιείται δυναμικά στην αγορά, και βλέπει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στο σύντομο μέλλον.

Ο Στόχος:

Το Αποτέλεσμα:

Τι λένε οι Πελάτες μου:

Αγαπητέ Κυριάκο, Θα ήθελα και προσωπικά να σε ευχαριστήσω για την εξαιρετικά γόνιμη, δημιουργική και αποτελεσματική συνεργασία.  Ήταν καταπληκτική και καταλυτική η αρωγή και η συμβολή σου στη δημιουργία και παρουσίαση των σωστών δεδομένων και πληροφοριών  που χρειαζόμασταν για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα για τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουμε σε τέτοιες δύσκολες εποχές.  Προσωπικά σε μένα, έδωσες επιπλέον κίνητρο και ώθηση και έχω διαφοροποιήσει τον τρόπο σκέψης μου σε αρκετά θέματα τα οποία, χωρίς την επαγγελματική σου προσέγγιση και ανάλυση, τα έβλεπα διαφορετικά, επηρεασμένος από τη γενικότερη κατάσταση της αγοράς.  Σ’ ευχαριστώ!
Γιάννης Τζιωρτζής, Διευθύνων Σύμβουλος, POWERHOUSE
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >